Card image cap

Da și să nu uităm că echipa Dinamo București a oferit foarte mulți jucători care au făcut parte și din loturile naționale ale României. A jucat o semifinală de Cupă Europeană. Dinamo București este un nume în fotbalul românesc și nu trebuie să dispară așa cum s-a întâmplat și cu alte echipe de tradiție.
added by 1000078689 1068 days ago 1    1

Eu zic ca Rapid, echipa poporului. Pacat ca s-a distrus fotbalul romanesc, echipe noi aparute doar pentru profit, dar mai ales dispute duse de vechea conducere comunista cu noii actionari a dus la un haos total din care suportrerul nu mai intelege nimic. Pacat!
added by Anonymous 1080 days ago 1    0

Dinamo si Rapid s-au putut mandrii cu galerii frumoase si prin anii 2000, din pacate in ultimii ani s-au stricat lucrurile la toate echipele cu istorie din Romania. Astept ziua in care marile derbii v-or revenii...
added by Anonymous 1173 days ago 4    1

Am fost la meci pe vremea aia a fost ceva de neuitat. O coregrafie de nota 100+ fara cuvinde . Pacat ca nu mai e permis sa intre suporteri pe stadione sa fac din nou galeria la echipa lor iubita.
added by Anonymous 1191 days ago 4    0

Dinamo are cea mai faina galerie din Romania
25
5

Galeria lui Dinamo a fost nominalizată datorită coregrafiei 3D făcute la meciul cu Steaua, cînd dinamoviştii au adus pe Arena Naţională o orchestră care să "cînte" înainte de startul partidei.Stadionul a fost plin de fani lui Dinamo .

How do you vote?

Card image cap