Card image cap

YEM este in favoarea autoritatii si a indeplinit toate cerintele legale necesare in ceea ce priveste securitatea, transparenta, calitatea si confidentialitate, combinate cu procesele maxime "Cunoaste-ti clientul" si "Anti-Spalarea Banilor" (procesele KYC / AML / verificarea clientului).
added by 1000073989 344 days ago 6    0

Care sunt banii tăi de zi cu zi?
26
4

Banii tăi de zi cu zi (YEM) sunt descrisi ca fiind una dintre putinele monede digitale cu singurul scop de plăti si tranzacții financiare. Din 2018, YEM rulează pe propriul blockchain, YEMCHAIN. Pentru fiecare tranzactie, nu există doar valoarea în YEM, ci și valoarea de referintă în USD, precum și valoarea tranzactiei în ambele monede fiduciare ale expeditorului și destinatarului stocate pe blockchain. În plus, este stocată si o referintă pentru plată. Acest lucru face din YEM moneda digitală „prietenoasă cu autoritătile”, deoarece fiecare tranzacție poate fi raportată si impozitată în mod corespunzător (dacă este necesar).

YEM este controlată și reprezentată de Fundația YEM, o OING (Organizație Internațională Non-Guvernamentală) non-profit de statutele Națiunilor Unite. Fundația YEM este mândră să fie listată la Uniunea Organizațiilor Internaționale (XM7617). UIA este un important furnizor de informații despre organizațiile internaționale non-profit.

How do you vote?

Card image cap