Card image cap

cel mai bun remediu pt mahmureala apa tonica si o ciorba de legume
added by tanasie cristinel 412 days ago 2    0

Sătioasă, abundentă, versatilă, gustoasă, ciorba e o mâncare completă. Cu carne sau fără, cu tăitei sau fidea, acrită cu bors, corcoduse sau zeamă de varză, dreasă cu ouă sau nu, ciorba devine un spectacol si o masă în sine. Mai ales dacă e completată de un ardei iute, fie verde si crocant, fie murat în otet, si de smântână grasă si cremoasă. De aceea nu e de mirare că după orice nuntă sau botez, toti ai casei se adună să se „dreagă“ cu o ciorbă de potroace.
added by 1000073989 451 days ago 8    0

După o noapte de pahar, pe lângă o ciorbă fierbinte, din moși strămoși sunt recunoscute puterile magice ale moarei de varză. Adică zeama aceea acră și sărată, ușor înțepătoare, aromată și neapărat rece.
added by 1000177169 451 days ago 6    0

Cea mai buna cura pentru mahmureală din întreaga lume
24
0

În lumea mahmurelilor teribile, a durerilor de cap crunte și a amneziei legate de noaptea care tocmai s-a încheiat, oamenii au nevoie de un remediu rapid pentru a-și reveni. Evident, apă, multă apă, căci o cauză a stării mizerabile de după o noapte de beție este deshidratarea. Apoi de mâncare. Peste tot în lume, oamenii au găsit în diverse preparate cura pentru (marea) mahmureală.

How do you vote?

Card image cap